KONFERENCIJA ZA MEDIJE - KAMPANJE I PROJEKTI U CILJU POVEĆENJA BEZBEDNOSTI U SAOBRAĆAJU NA 55. MEĐUNARODNOM SAJMU AUTOMOBILA U BEOGRADU

Na izložbenom prostoru Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, u okviru 55. Međunarodnog salona automobila u Hali 2, 23.03.2023.g. je održana konferencija za medije posvećena kampanjama i projektima koji se sprovode u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju.

Pored ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića, u konferenciji su učestvovali v.d. direktora JP „Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak,  v.d. direktora „Koridori Srbije“  Aleksandar Antić, Slaviša Lakićević, načelnik Uprave saobraćajne policije  i direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović, Dragan Stojić, predsednik Auto-moto saveza Srbije i Milan Nikolić, generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije,  dok su o saobraćajnim nesrećama u kojima su povređeni govorili Dea Đurđević, Slaviša Savić i Milan Srdić. 

V.d. direktora JP „'Putevi Srbije“ Zoran Drobnjak je nakon  konferencije posetio predstavnike preduzeća koji na sajmu svakodnevno informišu posetioce o različitim aspektima rada preduzeća kao što su prednosti elektronske naplate putarine, napredak velikih projekata putne infrastrukture i edukativne kampanje posvećene bezbednosti u saobraćaju koje JP „Putevi Srbije“ poslednjih godina uspešno sprovodi.

Ove godine, prvi put na Sajmu automobila se zajednički, na istom izložbenom prostoru, predstavljaju Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministarstvo unutrašnjih poslova , JP “Putevi Srbije”, “Koridori Srbije”, , Agencija za bezbednost saobraćaja, i AMSS koji, svako u svom domenu, predstavljaju posetiocima sajma svoj rad i usluge i ukazuju na značaj odgovornog ponašanja u saobraćaju.

Izjave nadležnih i pokrivalicu možete pogledati na sledećem linku: 24.03.23. Konferencija za medije - Kampanje i projekti u cilju povećenja bezbednosti u saobraćaju na 55. međunarodnom sajmu automobila u Beogradu


Štampa