24.08.20. PUTEVI SRBIJE PROMOVISALI ENP I KAMPANJU ZA PODIZANJE SVESTI VOZAČA

Predstavnici JP ,,Putevi Srbije“ tokom vikenda su promovisali Elektronsku naplatu putarine i Kampanju za podizanje svesti vozača ,,3 sekunde ceo život“ na prodajnim mestima ovlašćenih distributera na autoputu Novi Sad – Beograd.

Posetioci benzinskih stanica „Beška 1” OMV SRBIJA DOO i „Novi Sad 16“ NIS AD imali su priliku da se kroz razgovor sa predstavnicima Sektora za naplatu putarine informišu i dobiju odgovore na sva pitanja u vezi sa Elektronskom naplatom putarine, iznesu svoja iskustva, sugestije i pohvale, kao i da kupe ili dopune uređaj za ENP.

Prilikom kupovine, vozačima je u vozilo postavljen uređaj za ENP i objašnjen način korišćenja i dopune. Svi učesnici promocija informiosani su i o mobilnoj aplikaciji Putevi Srbije, elektropunjačima i ostalim aktuelnostima u unapređenju sistema za naplatu putarine.

Predstavnici Odeljenja za odnose sa javnošću kroz promociju Edukativne kampanje za podizanje svesti vozača i povećanje bezbednosti u saobraćaju - „3 sekunde ceo život“ ukazali su vozačima na značaj odgovornog ponašanja u saobraćaju i držanja bezbednog odstojanja između vozila.

Vozačima su predstavljeni statistički podaci u vezi sa saobraćajnim nezgodama koje su posledica nedovoljne distance između vozila i deljeni su flajeri sa slikovitim primerom bezbednog odstojanja različitih kategorija vozila prilikom kretanja brzinom od 90 kilometara po času.

Posetioci su pozvani da na televizijama i radio stanicama pogledaju i poslušaju spotove JP ,,Putevi Srbije“ za Kampanju ,,3 sekunde ceo život“.

Putevi Srbije nastaviće promocije i narednog vikenda na drugim prodajnim mestima ovlašćenih distributera.

 


Štampa