TAG UREĐAJI U PRODAJI U POŠTAMA SRBIJE

Na štandu Ministarstva građevinarsta, saobraćaja i infrastrukture na 55. Međunarodnom Sajmu automobila, u prisustvu ministra Gorana Vesića, danas su potpisali Ugovor о poslovnoj saradnji Zoran Đorđević, v.d. direktora JP "Pošta Srbije" i Zoran Drobnjak, v.d. direktora JP "Putevi Srbije".

TAG uređaj za elektronsko plaćanje putarine u Srbiji koji će se od sutra naći u prodaji na šalterima JP "Pošta Srbije" po ceni od 2.022,00 dinara, namenje je isključivo za putnička vozila fizičkih lica.

Nakon kupovine TAG uređaja u poslovnicama JP "Pošta Srbije" korisnici će na jednostavan način registrovati uređaj putem jedinstvene web platforme, što će im omogućiti da plaćanje putarine vrše on-line sa registrovane platne/debitne kartice.

U narednom periodu očekujemo potpisivanje sporazuma sa zemljama regiona, što će omogućiti ostvarivanje zajedničkog cilja da korisnik са истим TAG uređajем plaća putarinu u više različitih zemalja.

Sve detalje vezane za korišćenje uređaja kao i prodajne lokacije možete preuzeti na zvaničnoj internet stranici JP "Putevi Srbije".

Izjave nadležnih i pokrivalicu možete pogledati na sledećem linku: 26.03.23. Tag uređaji u prodaji u Poštama Srbije


Štampa