Korisnički centar Sektora za naplatu putarine

KORISNIČKI CENTAR formiran je u cilju pravovremenog, preciznog i jasnog obaveštavanja korisnika auto-puteva pod naplatom, kao i drugih učesnika u saobraćaju o aktuelnim dešavanjima, vestima i uslugama koje Sektor za naplatu putarina pruža.

Zaposleni operateri su otvoreni za sve sugestije, predloge i pitanja, jer Korisnički centar za cilj ima podizanje nivoa zadovoljstva naših korisnika.

Pozivanjem govornog automata, 24 časa dnevno, biranjem željenog tastera možete dobiti informacije o: 

  • Kupovini uređaja za ENP
  • Dopuni uređaja za ENP
  • Reklamacijama
  • Listingu prolazaka vozila sa uređaja za ENP
  • Gradskoj karti
  • Besplatnom prolasku auto-putevima u Republici Srbiji
  • Pretplatnoj karti za prolazak auto-putem

U razgovoru sa našim operaterima na besplatnom broju telefona 0800 111 004 ili putem elektronske pošte: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. možete se informisati i o cenama putarine, kategorizaciji vozila, stanju na auto-putevima u Republici Srbiji, vremenskim uslovima, zadržavanju na graničnim prelazima, besplatnom prolasku auto-putevima u okviru humanitarnih akcija, kao i drugim uslugama koje vrši Sektor za naplatu putarine ili dobiti precizno uputstvo gde možete potražiti odgovor na vaše pitanje.

Tim Korisničkog centra posvećen je direktnom radu sa korisnicima usluga u cilju kvalitetnije, efikasnije komunikacije i što uspešnije saradnje.

Vaši predlozi, primedbe i pohvale su od velikog značaja za naš rad.


Kontakt forma

Napomena: Nakon unosa označenih polja, molimo Vas da izvršite proveru unete е-mail adrese. U slučaju neispravno unete adrese, sistemski će biti onemogućeno slanje odgovora na Vaš upit. 


Štampa