02.08.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 14.00

Ауто-пут Е-75, Врчин - Мали Пожаревац, од 03.08.2020. до 28.08.2020.г, радови на санацији коловоза. У зони радова, за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака у смеру Мали Пожаревац-Врчин, а саобраћај ће се одвијати двосмерно десном коловозном траком.

Ауто-пут Е-75, петља Мерошина – петља Ниш југ, радови на санацији коловоза до 20.08.2020. г. У зони радова за саобраћај затворена лева коловозна трака, смер Лесковац – Ниш, док се саобраћај одвија двосмерно десном коловозном траком.

Ауто-пут Е-80, Бела Паланка – петља Пирот запад, у зони тунела Сопот, због радова на изградњи надвожњака, за саобраћај затворене претицајне саобраћајне траке између службених пролаза. Саобраћај се одвија возним саобраћајним тракама, у оба смера, на ауто-путу и у тунелским цевима.

У Темерину (држ.пут II A реда бр.102) од 27.07. до 10.08.2020.г., обустава саобраћаја због радова на редовном одржавању коловоза. Алтернативни путни правац је преко Сирига и Србобрана.

Ивањица – Ушће, код клизишта „Бедина Варош“ (стационажа 3+700) проходан је за све категорије возила. Због сужења коловоза саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила који је регулисан саобраћајним знацима.

На наплатној станици Пожаревац, смер Београд - Ниш, на наплати, нема задржавања возила. На осталим наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.30 часова:
-на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Štampa   El. pošta
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.