23.05.2020. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 08.00

Ауто-пут Е-75, смер ка Нишу, 23.05.2020.г, од 07.30 до 14.30ч, радови на кошењу траве, грабуљању са сакупљањем, утоваром и одвозу лаког отпада:
- од пумпе „Змај“ до скретања у фабрику Икабурс
- од петље Арена до моста Газела
Радови у средњем појасу са померањима. За саобраћај затворена претицајна, а саобраћај се одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

Ауто-пут Е-75, Раља – Пожаревац – Велика Плана (мост Крњево) - од 23.05.2020. до 05.08.2020.г. радови на периодичном одржавању моста. За саобраћај се затвара коловозна трака смер ка Нишу, а саобраћај се преусмерава на претицајну траку смер ка Београду.

Ауто-пут Е-75, у зони петље Нова Пазова, смер Нови Сад – Београд - саобраћај се одвија успорено претицајном саобраћајном траком у дужини од 150 метара, због оштећења натпутњака.Из правца Београда ка Новом Саду затворено је искључење за Нову Пазову. Алтернативни путни правац: петља Нови Бановци или петља Стара Пазова.

Завршени су радови на мосту преко реке Трешњице, на деоници Љубовија – Рогачица, и саобраћај се одвија нормално.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова:

На граничним прелазима нема задржавања.


Štampa   El. pošta
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.