25.03.2020. Сервисне информације – 13.25

Код места Орловат на мост преко реке Тамиш, до 20.08.2020. године, на снази обустава саобраћаја због радова на редовном одржавања. Алтернативни путни правци за возила која се крећу из правца Зрењанина и Перлеза ка Томашевцу, Уздину и Ковачице преко места Орловат, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин – Ковачица, а возила која се крећу из правца Падине и Ковачице ка месту Орловат, и даље према Зрењанину, упућују се на државни пут II А реда број 129, Фаркаждин - Перлез.

Кладово – Брза Паланка – обустава саобраћаја због радова на реконструкцији моста у Грабовици.
Алтернативни путни правац за путничка моторна возила су локалне улице у месту Грабовица, а за сва теретна моторна возила (камионе, камионе са приколицом, шлепере) и аутобусе преусмерен на следеће алтернативне путне правце: Неготин – Штубик, Клокочевац – Поречки мост иПоречки мост – Кладово.

Ауто - пут Е-80, у зони тунела „Сопот - радови на изградњи надвожњака, за саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака, у оба смера, док се саобраћај одвија возном саобраћајном траком, рок за завршетак радова је 14.04.2020. г. у зависности од динамике извођења радова и временских услова.

На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 480 минута.
На осталим граничним прелазима нема задржавања.


Štampa   El. pošta
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.