20.06.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 07.55

•    Ауто-пут Е-763, у близини Уба, у смеру ка Чачку, нормализован саобраћај након саобраћајне незгоде.
•    Нови Карловци-Стари Сланкамен, oд 20.06. до 08.07.2021. г., обустава саобраћаја због радова на ургентном одржавању.
Саобраћај за Стари Сланкамен са државног пута II А реда број 126 на државни пут I А реда број 1(ауто-пут Е-75) извршиће се на алтернативним правцима преко државног пута II А реда број 127 и општинских путева Бешка-Крчедин-Стари Сланкамен и Стари Бановци-Белегиш-Сурдук-Стари Сланкамен.
Преусмерење саобраћаја за Нове Карловце са државног пута II А реда број 126 на државни пут I А реда број 1 (ауто-пут Е-75) извршиће се на алтернативним правцима преко државног пута II А реда број 127 и општинских путева Стара Пазова-Нови Карловци и Бешка-Крчедин-Стари Сланкамен-Сурдук-Белегиш-Стари Бановци.
•    Ауто-пут Е-75, петља Инђија – петља Нови Бановци, у зони петље Нова Пазова, од 8 до 16 ч, 20.06.2021. године, радови на обележавању ознака - десна ивична линија, из смера Београд-Нови Сад, за саобраћај затворена возна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
•    Ауто-пут Е-75, петља Јагодина-петља Ћуприја до 6.7.2021.г, - радови на реконструкцији моста преко реке Лугомир. За саобраћај је затворена десна коловозна трака у смеру ка Нишу, док се саобраћај одвија двосмерно левом коловозном траком.
•    Ауто-пут Е-763, тунел „Брђани" - од 19.6. до 21.6.2021.г. затворена претицајна саобраћајна трака, смера ка Прељини због припремних радова.
•    Молимо учеснике у саобраћају да поштују саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања у зони радова.
•    На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
•       Према информацијама Управе граничне полиције у 07.35 ч:
-на граничном прелазу Батровци, задржавање на излазу, за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Гостун, задржавање на излазу, за путничка возила је 40 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије возила.


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.