search

Servisne informacije

21.04.2018. Сервисне информације - 08.15

 • Од 23.04.2018.године изводиће се радови на појачаном одржавању на излазу из насељеног места Сремски Карловци.
  У току извођења радова у десној саобраћајној траци, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем левом саобраћајном траком регулисано светлосним уређајима (семафорима).По завршетку радова на десној саобраћајној траци, привремена саобраћајна сигнализација ће бити премештена у леву саобраћајну траку, с тим да ће се тада саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем десном саобраћајном траком.Радови ће се изводити до 19.09.2018.године, уколико временски услови то дозволе и биће обезбеђени саобраћајном опремом и сигнализацијом.
 • На делу аутопута кроз Београд), смер Ниш-Београд, у зони петље Хитна помоћ ће се 22/23.04.2018.године, од 22.00 до 06.00часова изводити радови на уклањању бетонских елемената из средњег појаса .Радови се изводе у претицајној саобраћајној траци док ће се саобраћај одвијати возном и зауставном саобраћајној траком и биће обезбеђени адекватном саобраћајном опремом и сигнализацијом.

 • Наставиће се 23.04.2018.године са извођењем радова на периодичном редовном одржавању, на деоници излазак из насељеног места Бегеч до уласка у насељено место Футог .Радови се изводе 37 дана, у периоду од 07.00 часова до 17.00 часова, уколико временски услови дозволе.
 • Од 24.04.2018.године до 27.04.2018.године доћи ће до обуставе саобраћаја на деоници Кукујевци – Кузмин, због радова на пружном прелазу у Кукујевцима (магистрална пруга Беорад – Шид – државна граница).
  У току извођења радова саобраћај ће бити преусмерен на следеће путне правце: деоница Ердевик – Кузмин и деоница Кукујевци - државни пут I Б реда број 19.
 • До 30.04.2018. године, изводиће се радови на асфалтирању леве коловозне траке ауто-пута, на деоници од петље „Ниш Југ“ до петље „Мерошина“, у смеру Дољевац-Ниш.У току извођења радова саобраћај ће се одвијати двосмерно, десном коловозном траком, док ће у зони радова за саобраћај бити затворена лева коловозна трака.
 • Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
 • Према информацијама Управе граничне полиције на граничним прелазима нема задржавања возила.
• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

20.04.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 17.41

•    Радови на појачаном одржавању oд 23.04.2018.године до 19.09.2018.године, уколико временски услови то дозволе на излазу из насељеног места Сремски Карловци.У току извођења радова у десној саобраћајној траци, саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем левом саобраћајном траком регулисано светлосним уређајима (семафорима) а потом привремена саобраћајна сигнализација ће бити премештена у леву саобраћајну траку, с тим да ће се тада саобраћај одвијати наизменичним пропуштањем десном саобраћајном траком.
•    Од 24.04.2018.године до 27.04.2018.године обустава саобраћаја на деоници Кукујевци – Кузмин,  због радова на пружном прелазу у Кукујевцима (магистрална пруга Беорад – Шид – државна граница). Саобраћај ће бити преусмерен на следеће путне правце:деоница Ердевик – Кузмин и деоница Кукујевци - државни пут I Б реда број 19.
•    На делу ауто-пута кроз Београд, смер Ниш-Београд, у зони петље Хитна помоћ 21/22.04. и 22/23.04.2018.године од 22.00 до 06.00часова -радови на уклањању бетонских елемената из средњег појаса у претицајној саобраћајној траци док ће се саобраћај одвијати возном и зауставном саобраћајној траком.
•    Радови на демонтажи старе хаварисане заштитне ограде за возила у средњем-зеленом појасу, уређењу средњег зеленог-појаса и монтажи нове сигурносне ограде за возила, на деоници Газела – Аутокоманда - петља „Ласта“, у правцу Београд – Ниш и 22.04.2018.године, од 08.00 до 17.00 часова. За саобраћај затворена лева (претицајна) саобраћајна трака, у правцу Београд – Ниш, сваког дана парцијално у потезима до 1 km.
•    У току су припремни радови на рехабилитацији моста преко канала ДТД (Сентандрејски мост) у Новом Саду, деоница Нови Сад – Сириг. Саобраћај се одвија несметано.
•    Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
•    Према информацијама Управе граничне полиције на граничном прелазу Батровци на излазу ТМВ чекају 60минута. На осталим граничним прелазима нема задржавања возила.

• Ступањем на снагу новог закона о безбедности саобраћаја на путевима пооштрена је казнена политика за велики број прекршаја у саобраћају, стога апелујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.

• У складу са Законом о јавним путевима, управљач јавног пута, Јавно предузеће „Путеви Србије“, дужно је да обавештава јавност и кориснике јавних путева о стању и проходности тих путева преко средстава јавног информисања. У складу са тим, молимо Вас да приликом објављивања информација из овог саопштења, као извор информација наведете Јавно предузеће „Путеви Србије”.

ЈП "Путеви Србије"

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602