search

Servisne informacije

24.03.2017. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 20:47

• У оквиру реализације радова на изградњи комплекса чеоне наплатне станице „Врчин“, изводиће се радови на уклапању постојећег профила ауто-пута у будући саобраћајни профил комплекса чеоне наплатне станице, од 27.03.2017.од 09:00 часова до 04.04.2017. године. Режим саобраћаја ће  се одвијати према фази IX. Саобраћај из правца Београд - Ниш биће преусмерен из десне саобраћајне траке у леву саобраћајну траку преко новоизграђеног службеног пролаза и даље кроз ново изграђене терминале комплекса чеоне наплатне станице, једном саобраћајном траком.
Из смера Ниш - Београд саобраћај ће бити преусмерен преко новоизграђених терминала комплекса чеоне наплатне станице, одвијаће се у две саобраћајне траке.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама, на ауто-путевима Републике Србије.

24.03.2017. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 18:09

• Напомена за територију Зајечара - ситни одрони дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима и засецима, највише на Ђердапској магистрали. Саветује се опрезна вожња и придржавање саобраћајне сигнализације.
• На деоници Кална-Бабин зуб коловоз местимично влажан, услед отапања снега.
• На снази је обустава саобраћаја на деоници од Латковића до Дудовице, због радова на изградњи ауто-пута Е-763, Београд-Пожега, до 30.10.2017. године. Преусмерење саобраћаја од Латковића, преко Љига до села Дудовица и обратно.
• Деоница Клокочевац-Неготин - радови на санацији клизишта Замна - до 01.05.2017.године. Саобраћај се, уз примену семафора, одвија наизменичним пропуштањем возила, десном коловозном траком.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама, на ауто-путевима Републике Србије.

• У складу са Законом о јавним путевима, управљач јавног пута, Јавно предузеће „Путеви Србије“, дужно је да обавештава јавност и кориснике јавних путева о стању и проходности тих путева преко средстава јавног информисања. У складу са тим, молимо Вас да приликом објављивања информација из овог саопштења, као извор информација наведете Јавно предузеће „Путеви Србије”.

Контакт

Булевар краља Александра 282
Поштански фах 17, 11050 Београд 22
пак 149602