Промоција кампање „Вози одморан" на наплатној станици „Београд“

Данас 19.07.2023.г., представници Агенције за безбедност саобраћаја, Управе саобраћајне полиције, ЈП „Путеви Србије" и Ауто Мото Савеза Србије наставили су успешно спровођење кампање посвећене повећању безбедности у саобраћају - „Вози одморан".

У близини наплатне станице „Београд", в.д. директора Агенције за безбедност саобраћаја Бранко Стаматовић, начелник Управе саобраћајне полиције Славиша Лакићевић, руководилац Одељења за односе са јавношћу ЈП „Путеви Србије" Љерка Ибровић и генерални секретар АМСС Милан Николић упутили су апел возачима да возе одморни и да направе паузу на свака два сата путовања.

Руководилац одељења за односе са јавношћу ЈП „Путеви Србије", Љерка Ибровић истакла је да је умор код возача један од највећих узрока саобраћајних незгода и захтева посебну пажњу и возача и јавности, јер у незгодама које настају као последица умора, 50% су веће шансе да дође до смртног исхода или тешких телесних повреда.

На следећем линку можете погледати покривалицу и изјаве присутних: 19.07.23. Промоција кампање „Вози одморан" на наплатној станици „Београд“

 

 


Штампа