20.01.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 08.00

• Прилази зимским туристичким центрима су проходни. Због најављених ниских температура постоји могућност појаве местимичне поледице на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима. Молимо учеснике у саобраћају да возе пажљиво и да прилагоде брзину кретања условима на путу. Саветујемо возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, а уколико се одлуче на путовање, треба да возе пажљиво.

• Ауто-пут Е-75, петља Бешка – петља Марадик, до 26.01.2021.г, радови на реконструкцији дилатације на натпутњаку. У смеру Нови Сад-Београд, за саобраћај је затворена возна и зауставна трака у дужини од 100 метара. Саобраћај се одвија претицајном саобраћајном траком.

• Mост код Титела преко реке Тисе, саобраћај је регулисан привременом саобраћајном сигнализацијом и од 30.11.2020. г. се одвија само средином моста уз наизменично пропуштање возила.

• Младеновац - Селтерс Бања, од 06.11.2020.г., од обустава саобраћаја за све категорије возила на надвожњаку преко пруге. Алтернативни путни правац је обилазницом - државним путем I Б реда број 25.

• Постављена је привремена саобраћајна сигнализација у Новој Пазови, на делу држ. пута II A реда бр. 100, због затварања путног прелаза (км 26+736) у Његошевој улици. Измена режима саобраћаја, као и преусмеравање саобраћаја на држ. пут II A реда бр. 100, у Новој Пазови, трајаће до завршетка изградње надвожњака (км 26+392) у продужетку Омладинске улице у Новој Пазови.Молимо учеснике у саобраћају да поштују постављену саобраћајну сигнализацију и да прилагоде брзину кретања условима на путу.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 7.45 часова:
-на граничнoм прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 300 минута,
-на граничнoм прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничнoм прелазу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавањa.

 

 

 


Штампа   Ел. пошта
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.