• Ne uništavaj znak, znak znači život
  • Autoput Miloš Veliki - Lajkovac
  • Tunel Bančarevo - E80
  • Ne blokiraj zaustavnu traku

Vreme 12:35

Saobraćajna nezgoda na 3km od kružnog toka u smeru ka Užicu.Na naplatnoj stanici Pakovraće na snazi je obustava saobraćaja.

Vreme 11:35
Zadržavanje na naplatnoj stanici Pakovraće, na naplati je 15 minuta.

JP „Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje pojačan intenzitet saobraćaja koji se očekuje tokom 1. maja i Uskrsa.
Kao i svih prethodnih godina, kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, povećan je broj inkasanata i svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.
JP „Putevi Srbije“ preporučuje da vozači zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice koriste elektronsku naplatu putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.


JP „Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

JP „Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi srećan put!

JP „Putevi Srbije“ obaveštava učesnike u saobraćaju da će se dana 27.04.2024. god izvoditi radovi na asfaltiranju kraka petlje ka Beogradu i dok traju radovi biće onemogućeno uključenje vozila na petlji Ub ka Beogradu. Radovi će trajati 24 časa od 08:00 27.04.2024. god do 08:00 28.04.2024. god.