02.07.19. Radničke sportske igre „Putarijada 2019”

U organizaciji Saveza Samostalnih Sindikata Srbije – Samostalnog Sindikata putara Srbije, na Kopaoniku su od 27.06. do 30.06.2019.g., održane 24. radničke sportske igre - „Putarijada 2019“.

Na „Putarijadi“ je, kao i do sada, učestvovao veliki broj sportista-amatera iz putne privrede, ove godine više od 750 zaposlenih iz 22 putarska preduzeća borilo se za odličja u 8 sportskih disciplina.

Koleginice i kolege iz JP „Putevi Srbije“ su osvojile zlatne medalje u šahu u obe kategorije, stonom tenisu u ženskoj i odbojci u muškoj kategoriji, i srebro u stonom tenisu i kuglanju za muškarce.

JP „Putevi Srbije“ je ove godine u ekipnom plasmanu osvojilo treće mesto. Prvo je zauzela ekipa PZP „Kragujevac“ d.o.o., a drugo ekipa PZP „Požarevac“ d.o.o.

Pored sportskog, na „Putarijadi“ se tradicionalno održava i radno-proizvodno takmičenje u asfaltiranju u kojem je ove godine prvo mesto osvojilo PZP „Kragujevac“d.o.o., drugo „Novi Pazar-Put“d.o.o., a treće „Strabag“DOO Beograd ogranak Zaječar. Za najboljeg asfaltera u radno-proizvodnom takmičenju proglašen je Vojislav Milojević iz PZP“Kragujevac“d.o.o., a uručen mu je i memorijalni pehar „Saša Jovanović“.

Pehar za “fer plej” je pripao preduzeću „Srbijaautoput“d.o.o.

Početak „Putarijade“ se kao i uvek svečano obeležava proslavom Vidovdana, slave putara Srbije.

Putarijada 2019 Putarijada 2019 Putarijada 2019 Putarijada 2019 Putarijada 2019 Putarijada 2019

Štampa