Dečiji letnji kamp “Soko Banja 2016“

U organizaciji SO Samostalnog sindikata JP “Putevi Srbije” deca zaposlenih u našem preduzeću su od 15.07. do 24.07.2016.g. boravila u letnjem kampu u Soko Banji.

Više od 250 mališana uzrasta od 9 do 15 g. podeljeno u četiri grupe, uživalo je u lepotama i čarima Soko Banje uz mnogobrojne aktivnosti prilagođene potrebama dece.

Tokom dana su organizovane tematske šetnje po različitim lokacijama u Soko Banji i okolini kao što su - „Šetnja do podnožja Soko grada“ ili „Šetnja do centra Soko grada na sladoled“ i „do Vidikovca na palačinke“. Posebno je atraktivna bila poseta akva-parku za koji je svako dete imalo plaćena dva ulaska.

I sportske igre su bile deo obaveznog programa dečjeg kampa Soko Banja 2016. Održana su nadmetanja u odbojci, fudbalu i košarci, štafetskim i tradicionalnim igrama kao što je nadvlačenje konopca, bacanje kamena sa ramena i skok u dalj. Deca starijeg uzrasta su odigrala poseban Večernji turnir u odbojci, fudbalu i košarci. Uveče su deca odlazila u diskoteku gde su održana takmičenja za „Šiz friz“ (najlepšu ludu frizuru) maskembal, karaoke i talenat šou-programu „Pokaži šta znaš”.

Posebno upečatljiv deo večernjeg programa je bio okupljanje oko Logorske vatre.

 

    

    
    
    
    
    

 


Štampa