02.07.2018. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 07.50

• До 05.07.2018. године, од 07.00 до 17.00 часова - радови на редовном одржавању, на деоници петља Лесковац (Братмиловце) – Горње Драговље, уз наизменично пропуштањем возила.
• Ауто-пут Е-75, на петљи „Дољевац“ до 06.07.2018. године, од 06.30 до 19.00 часова - радови на асфалтирању кракова петље „Дољевац“ и то:
У првој фази асфалтирање крака Ниш-Дољевац и може се користити алтернативни правац ка петљи Брестовац.
У другој фази изводи се асфалтирање крака Дољевац-Лесковац и може се користити алтернативни правац државни пут II А реда број 158, Дољевац-Брестовац
У трећој фази изводи се асфалтирање крака Лесковац-Дољевац и може се користити искључење на том краку.
У четвртој фази изводи се асфалтирање крака Дољевац-Ниш и може се користити државни пут II А реда број 158, Дољевац-Ниш.
У току извођења радова на краковима петље „Дољевац“ (укључења и искључења на и са петље) за саобраћај ће бити привремено затворени кракови по фазама и преусмерен саобраћај на алтернативне правце.
• До 06.07.2018. године до 16.00 часова - радови на одржавању коловоза, на делу ауто-пута Е-75, у зони петље Фекетић, лева коловозна трака у смеру од Новог Сада ка Хоргошу. Саобраћај је преусмерен са леве на десну коловозну траку. Због радова затворена је наплатна станица „Фекетић“ у смеру ка Суботици. Алтернативни правци, односно искључења са ауто-пута, су наплатна станица „Бачка Топола“ и наплатна станица „Врбас“.
• На снази је ФАЗУ II радова на уклапању новоизграђене леве коловозне траке са постојећом рампом на делу петље Остружница, на Обилазници око Београда. За саобраћај је затворена рампа којом се возила која долазе из Београда и Обреновца укључују на Обилазницу око Београда (правац ка Сурчину). Сва возила се упућују на петљу Орловача одакле се адекватном саобраћајном сигнализацијом могу вратити ка Сурчину и наставити даље ( петље Орловача, Сурчин,Београд/Добановци или Батајница)
Планирани временски период извођења радова на Фази II је до 01.08.2018. године.
Док се буду изводили радови из Фазе II, за саобраћај је отворена новоуклопљена излазна рампа ка Београду и Обреновцу.
• До 05.07.2018. године - радови на појачаном одржавању на делу ауто-пута Е-75, деоница од петље Ражањ до надвожњака за Житковац код Алексинца, у смеру Ниш-Београд. Саобраћај се одвија једном, слободном саобраћајном траком.
• Нема задржавања возила на наплатним станицама на ауто-путевима у Републици Србији.
• Према информацијама Управе граничне полиције у 07.45 часова,
o на граничном прелазу Батровци задржавање за теретна моторна возила на излазу je 120 минута;
o на граничном прелазу Шид задржавање за теретна моторна возила на излазу је 60 минута;
o на граничном прелазу Хоргош задржавање за путничка моторна возила на улазу је 60 минута,а задржавање за теретна моторна возила на излазу je 180 минута;
o На осталим граничним прелазима нема задржавања.

 

 

 


Štampa