11.03.2020. Izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 10, na Obilaznici oko Pančeva, u zoni nadvožnjaka (Luka Dunav), u smeru od Beograda ka Pančevu

Na snazi je izmena režima saobraćaja na državnom putu I B reda broj 10, na Obilaznici oko Pančeva, u zoni nadvožnjaka (Luka Dunav), u smeru od Beograda ka Pančevu.
Saobraćaj se odvija dvosmerno jednom kolovoznom trakom, u smeru od Pančeva ka Beogradu i obezbeđen je adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

29.02.2020.Izmena režima saobraćaja na državnom putu II A reda broj 148

Na snazi je izmena režima saobraćaja, na državnom putu II A reda broj 148, 200 metara posle skretanja za mesto Venčane, prema Dučini.
Saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila u zoni od 20 metara, i obezbeđen je adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

23.02.2020.Izmena režima saobraćaja na državnim putevima: I A reda broj 1 deonica Niš – Leskovac, II A – 158 i II A – 225 za vreme izvođenja radova na bočnoj naplatnoj stanici „Brestovac“

25.02.2020. godine, od 10.00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1, deonica Niš – Leskovac, petlja „ Brestovac“ doći će do izmene režima saobraćaja, kao i na državnim putevima II A reda broj 225 i 158.

Izvodiće se radovi na rušenju stare privremene naplatne stanice i radovi na izgradnji nove bočne naplatne stanice sa svom potrebnom infrastrukturom, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena petlja „Brestovac“.

Preporučeni alternativni putni pravac iz pravca Niša ka Leskovcu, kao i iz pravca Preševa ka Nišu je petlja „Doljevac“ za sve kategorije vozila.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.