Promocija kampanje „Vozi odmoran" na naplatnoj stanici „Beograd“

Danas 19.07.2023.g., predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, Uprave saobraćajne policije, JP „Putevi Srbije" i Auto Moto Saveza Srbije nastavili su uspešno sprovođenje kampanje posvećene povećanju bezbednosti u saobraćaju - „Vozi odmoran".

U blizini naplatne stanice „Beograd", v.d. direktora Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović, načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević, rukovodilac Odeljenja za odnose sa javnošću JP „Putevi Srbije" Ljerka Ibrović i generalni sekretar AMSS Milan Nikolić uputili su apel vozačima da voze odmorni i da naprave pauzu na svaka dva sata putovanja.

Rukovodilac odeljenja za odnose sa javnošću JP „Putevi Srbije", Ljerka Ibrović istakla je da je umor kod vozača jedan od najvećih uzroka saobraćajnih nezgoda i zahteva posebnu pažnju i vozača i javnosti, jer u nezgodama koje nastaju kao posledica umora, 50% su veće šanse da dođe do smrtnog ishoda ili teških telesnih povreda.

Na sledećem linku možete pogledati pokrivalicu i izjave prisutnih: 19.07.23. Promocija kampanje „Vozi odmoran" na naplatnoj stanici „Beograd“


Štampa