PUTEVI SRBIJE: SPREMNO DOČEKUJEMO PREDSTOJEĆE PRAZNIKE

„Putevi Srbije“ spremno i organizovano dočekuje predstojeće praznike, kada se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na srpskim autoputevima.

Intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine. 

Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije" na linku:  https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/servisne-informacije-all, i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

Pratite nas i na društvenim mrežama Tviter, Instagram i Fejsbuk!

JP  „Putevi Srbije“ apeluje na sve korisnike puteva i učesnike u saobraćaju da se pridržavaju propisa i da se ne uključuju u saobraćaj bez zimske opreme, pogotovo na kritičnim deonicama, u cilju izbegavanja eventualnih problema koji mogu da nastupe prilikom snežnih padavina, kao i da poštuju ograničenja brzine i da obavezno koriste zimsku opremu i budu strpljivi, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

JP „Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi Srećnu novu godinu i Božić!

JP „Putevi Srbije“


Štampa