ZAVRŠENI RADOVI NA DEONICI OD OSTRUŽNICE DO PETLjE ORLOVAČA NA OBILAZNICI OKO BEOGRADA

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u prisustvu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrstrukture Tomislava Momirovića, ambasadorke NR Kine Čen BO, direktora JP „Putevi Srbije“ Zorana Drobnjaka, predstavnika gradskih vlasti kao i predstavnika izvođača, otvorio je danas Sektor 4 obilaznice oko Beograda, od mosta na Savi kod Ostružnice do petlje Orlovača i Petlovo Brdo, i najavio da će cela obilaznica do Bubanj Potoka, gde su sada u toku radovi, biti završena za nešto više od godinu dana.

Predsednik je rekao da će građani imati veliku korist od obilaznice i najavio je da će se graditi i nastavak beogradske obilaznice do Pančeva, preko Leštana i Vinče, sa novim mostom na Dunavu.

Ambasadorka NR Kine u Srbiji Čen Bo istakla je da joj je zadovoljstvo što danas prisustvuje otvaranju Sektora 4 jer je ova obilaznica jedna od najvažnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović izjavio je danas da Obilaznica oko Beograda ima izuzetan značaj zbog ogromnog prometa vozila koji idu ovuda.

Izjave sa današnjeg događaja možete pogledati na linku:
https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/galerija/video-galerija/29-04-21-sektor-4-obilaznice-oko-beograda-pred-otvaranje,-pokrivalica


Štampa