01.03.2021. СЕРВИСНЕ ИНФОРМАЦИЈЕ - 08.00

• Ауто-пут Е-75, петља Суботица југ – петља Жедник, у смеру Суботица-Нови Сад, од 01.03. до 05.03.2021.г, од 7 до 16 ч, радови на редовном одржавању. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком, док ће за саобраћај бити затворена возна саобраћајна трака.

• Обилазница око Београда, петља Орловача - петља Бубањ Поток, до 05.03.2021. године, од 10 до 16 часова, радови на санацији оштећеног коловоза на више локалних места уз наизменично пропуштање возила.

• Ауто-пут Е-70, петља Рума – петља Пећинци, радови на појачаном одржавању.Саобраћај се одвија двосмерно на левом коловозу ауто-пута (смер Београд – Шид) и није у функцији искључење за Пећинце из правца Шида и укључење за Београд из правца Пећинаца. Алтернативни путни правци су петља „Рума“ и петља „Шимановци“.

• Торда – Банатско Карађорђево, до 01.03.2021.г, од 7 до 17 ч, радови на редовном одржавању уз наизменично пропуштање возила

• Петља Сурчин-петља Остружница, због радова на рехабилитацији коловоза у десној саобраћајној траци на мосту преко реке Саве, саобраћај из правца Новог Сада ка Београду преусмерен је на новоизграђени део моста (супротан смер), правац Београд ка Новом Саду.

• На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.

• Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова:
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
-на граничном прелазу Шид-друмски, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Хоргош на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута.
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила.


Print   Email
• Саветујемо да сви учесници у саобраћају, због своје безбедности и безбедности других учесника у саобраћају, поштују саобраћајне прописе и прилагоде брзину кретања условима на путу.